Etusivu » Uutiset

Tällä yksinkertaisella jipolla saat selville, ovatko browniesi tarpeeksi kypsiä

Julkaistu: 6.10.2013 15:44

LIV

Kukaan ei voi olla pitämättä suklaisista brownieista, mutta kun reseptiin lisätään vielä kerros raikasta tuorejuustoa, on kokonaisuus vastustamaton.

- Brownien pitää olla mukavan sitkeää, melkein raakaa. Ei ole mitään pahempaa kuin ylikypsät ja kivikovat browniet, muistuttaa Eric.

Testaa kypsyyttä veitsellä. Taikinan pitäisi tarttua siihen. Jos veitsi jää puhtaaksi, leivokset ovat liian kypsiä.

Katso resepti videolta!

Hulluna leivontaan Liv-kanavalla.

Uusimmat

Uutiset »

Keittiömestari Arto Rastas valmistaa omenapiirakan, jossa ei ole lainkaan omenaa. Miten makua kommentoi leivonnan jälkeen keittiöön kutsuttu toimitusjohtaja Tino Singh?

Näin valmistat omenapiirakan, joka ei ole omenaa nähnytkään!

Uutiset »

Keittiömestari Matti Jämsén kävi Silja Linen Helsingin-laivoilla laatimassa ja tekemässä seitsemän ruokalajin menun. Jos keittiöt pystyvät toteuttamaan Jämsenin luoman nimikkomenun, on risteilymatkustajilla syytä herkutella Itämerellä mennen tullen.

Matti Jämsénin nimikkomenu hurmaa laivalla
Tatti-pekonipastaTaskurapu-riisipaperirullat & makea chilimajoneesiKesäkurpitsa-fenkolisosekeittoMansikka-minttusmoothieKesäiset makkaraperunatMiniburgeritPossunkylkeä ja omenasalaattiaLinssi-hernepihvitJauhelihakeittoAppelsiini-ananas-inkiväärismoothieKanapitaPekoni-sienipiirakkaKesäkalapihvitVesimeloni-kimchisalaattiAnkkapyttipannuGrillattua possua, romescoa ja mantelilunta

*