Etusivu » Uutiset

Björck ja Wikberg avaavat taas uuden ravintolan

Julkaistu: 11.4.2013 12:18

Tomi Björck ja Matti Wikberg avaavat uuden ravintolan Helsingissä.

Farangin, Gaijinin, Boulevard Socialin ja Tukholman Farangin viittoittamalla menestystiellä uusi luku kirjoitetaan keväällä 2014.

Tomi Björck vahvisti torstaina Twitter-tilillään, että uusi ravintola avataan tuolloin Esplanadinpuiston reunalle Korkeavuorenkadun ja Eteläesplanadin kulmaan.

50 parasta ravintolaa -äänestyksessä Farang noteerattiin kolmoseksi 2012. Gaijin sijoittui kuudenneksi. Boulevard Social oli sijalla 20.

Björckin ja Wikbergin BW-Restaurants tekee kova tulosta.
Helsingin Sanomien mukaan osakeyhtiölle kertyi liikevaihtoa viime vuonna 9,7 miljoonaa euroa ja tulosta lähes 940000 euroa.

Uusimmat

Uutiset »

Keittiömestari Arto Rastas valmistaa omenapiirakan, jossa ei ole lainkaan omenaa. Miten makua kommentoi leivonnan jälkeen keittiöön kutsuttu toimitusjohtaja Tino Singh?

Näin valmistat omenapiirakan, joka ei ole omenaa nähnytkään!
KvinoapuuroPossunkylkeä ja omenasalaattiaNokkosella maustettu herne-makaronilaatikkoMiniburgeritKanakebabLehtikaali-tattipizzaRuispalat pähkinä-suklaalevitteelläLehtikaalipiirakkaLämpimät broilerivoileivätHerne-katkarapupastaLammasta, minttua ja fetaa leipäsen sisälläKala-perunapihvitRapula-booliChilimustekaloja, chorizoa ha ja chipotle-aioliPerunamuusiRapeaa lohisalaattia & paahdettua salottisipulikastiketta

*