Etusivu » Uutiset

Björck ja Wikberg avaavat taas uuden ravintolan

Julkaistu: 11.4.2013 12:18

Tomi Björck ja Matti Wikberg avaavat uuden ravintolan Helsingissä.

Farangin, Gaijinin, Boulevard Socialin ja Tukholman Farangin viittoittamalla menestystiellä uusi luku kirjoitetaan keväällä 2014.

Tomi Björck vahvisti torstaina Twitter-tilillään, että uusi ravintola avataan tuolloin Esplanadinpuiston reunalle Korkeavuorenkadun ja Eteläesplanadin kulmaan.

50 parasta ravintolaa -äänestyksessä Farang noteerattiin kolmoseksi 2012. Gaijin sijoittui kuudenneksi. Boulevard Social oli sijalla 20.

Björckin ja Wikbergin BW-Restaurants tekee kova tulosta.
Helsingin Sanomien mukaan osakeyhtiölle kertyi liikevaihtoa viime vuonna 9,7 miljoonaa euroa ja tulosta lähes 940000 euroa.

Uusimmat

MaissiperunachowderGrillattu kesäsalaattiMonikäyttöinen grillisoosiSitruunaiset uudet perunatSavumuikkurieskatKyssäkaalisalaattiPaistettua siikaa punajuuri-kantarellisalaatillaKesärullat  pikkelivihanneksista ja kanastaKirpeä lemon posset ja marjakimaraAlkoholiton inkivääri-sitruunatillisnapsiHot dogit savupaprikamajoneesilla ja pikkelöidyillä vihanneksillaMunakoisoa grillistäRetiisin naattivoiSieniburger tofullaPunainen tomaattipestoBroileria mole-kastikkeessa

*