Ajankohtaista

Olisitko arvannut? Tämä vihannes vähentää roskaruokahimoa

14.9.2014

Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan pinaatti voi vähentää nälän tunnetta ja himoa epäterveellisiin ruokiin.

Ajankohtaista: Olisitko arvannut? Tämä vihannes vähentää roskaruokahimoa »

Blogit »

Viinipäiväntasaus viinit ja -menu

Taas yksi Viinipäiväntasaus juhlittuna ystävien kanssa. Viinit osuivat nappiin vaikka 2 niistä olikin uusia tuttavuuksia. Ruokaa oli riittävästi ja pöydässä vierähti monen monta tuntia mukavia rupatellen.
Viinipäiväntasauksen tapahtumasivusivuostolla oli huikeat 1600 osallistujaa ja sinne oli laitettu mukavasti kuviakin, kiitos siitä!...

Blogiin >>

Uutiset »

10. syyskuuta 2014
Keittiömestari Arto Rastas valmistaa omenapiirakan, jossa ei ole lainkaan omenaa. Miten makua kommentoi leivonnan jälkeen keittiöön kutsuttu toimitusjohtaja Tino Singh?
Näin valmistat omenapiirakan, joka ei ole omenaa nähnytkään! »

Uutiset »

9. syyskuuta 2014
Matti Jämsénin nimikkomenu hurmaa laivallaKeittiömestari Matti Jämsén kävi Silja Linen Helsingin-laivoilla laatimassa ja tekemässä seitsemän ruokalajin menun. Jos keittiöt pystyvät toteuttamaan Jämsenin luoman nimikkomenun, on risteilymatkustajilla syytä herkutella Itämerellä mennen tullen.
Matti Jämsénin nimikkomenu hurmaa laivalla »
PapusalaattiPekoni-sienipiirakkaNokkosella maustettu herne-makaronilaatikkoRapujen keittäminenMozzarella-tomaattisalaattiLakritsajäätelöJuuressipsitXo-kastiketta ja kampasimpukoitaBanaanileipäKesäkurpitsapasta kikhernekastikkeellaInkiväärinen ankanmunavanukasMiniburgeritPikkelöity fenkoliHaukikalapuikot ja sitruunamuusiaVesimeloni-kimchisalaattiKaali-jauhelihakeitto

*