Etusivu » Uutiset

Tietoa kahvista osa 1/5 – Mitä on kahvi ja mistä se tulee?

Julkaistu: 20.3.2012 09:51

Helsingin paras barista, Vuoden Barista 2012 kisoissa toiselle sijalle tullut Kalle Freese opastaa IS TV:n katsojat kahvin suloiseen maailmaan.

Ensimmäisessä videossa Kalle kertoo kahvin matkan pensaasta paahtimolle.

Kuvauspaikkana on Helsingin Punavuoressa sijaitseva kahvipaahtimo Kaffa Roastery. Kaffa Roasteryssa on paahtimon lisäksi myös pieni kahvila, josta saa taatusti tuoretta ja vastapaahdettua kahvia.

Uusimmat

Uutiset »

Keittiömestari Arto Rastas valmistaa omenapiirakan, jossa ei ole lainkaan omenaa. Miten makua kommentoi leivonnan jälkeen keittiöön kutsuttu toimitusjohtaja Tino Singh?

Näin valmistat omenapiirakan, joka ei ole omenaa nähnytkään!

Uutiset »

Keittiömestari Matti Jämsén kävi Silja Linen Helsingin-laivoilla laatimassa ja tekemässä seitsemän ruokalajin menun. Jos keittiöt pystyvät toteuttamaan Jämsenin luoman nimikkomenun, on risteilymatkustajilla syytä herkutella Itämerellä mennen tullen.

Matti Jämsénin nimikkomenu hurmaa laivalla
Inkiväärinen ankanmunavanukasAppelsiini-ananas-inkiväärismoothieFenkolisalaattiKahden kaalin sosekeittoLämpimät broilerivoileivätVarrasleivät sinihomejuustollaTomaatti-nakkikastikeMiniburgeritAlkusyksyn kasvispataVärikäs tomaattisalaattiRydbergin pihviJuuressipsitRaviolisalaattiHerne-katkarapupastaNokkosella maustettu herne-makaronilaatikkoBataatti-inkiväärikeitto

*