Reseptit: piknik eväät

Ruokalan reseptihaulla löydät yli 14000 Ruokalan kokkien reseptiä, käyttäjien lisäämät reseptit sekä reseptilinkkejä muille sivustoille ja ruokablogeihin.

Selaa tuloksia reseptien lähteen mukaan:

Tästä lähteestä löytyi 7 reseptiä - katso myös muut välilehdet!

Sponsorien reseptit

Kuva reseptistaMakean ja suolaisen yhdistelmä yllättää, tee vaikka evääksi!

Myslipatukat

Kuva reseptistaMyslipatukat sopivat hyvin välipalaksi tai evääksi. Omatekoisia voi syödä hyvällä omallatunnolla.

Pizzapannari

Kuva reseptistaTuhti ja suolainen pizzapannari sopii hyvin iltapalaksi tai evääksi.

Dippivihannekset ja mantelihummus

Kuva reseptistaPapudipit ja vihannestikut ovat mainioita eväitä tai terveellisiä välipaloja. Hummus saa makua manteleista.

Antipastilajitelma

Kuva reseptistaErilaiset suolakeksit ja crackerit ovat mainioita eväitä piknikille. Niistä voi loihtia maukkaita antipasteja.

Suolaiset pikkupurtavat

Kuva reseptistaSuolaiset pikkupurtavat ovat mainioita eväitä piknikille.

Suklaa-juustobrownie

Kuva reseptistaTässä suklaisessa jälkiruokapiirakassa yhdistyvät kivasti tumma ja valkoinen suklaa. Valmista brownie etukäteen valmiiksi, anna sen jäähtyä hyvin ja leikkaa annospaloiksi. Sopii hyvin vaikka piknikille evääksi.
KorvapuustitBroilerinuijat ja kurpitsa-kukkakaalipaistosTaskurapu-riisipaperirullat & makea chilimajoneesiKalapihvitKala-perunapihvitPalsternakka-currykeittoAdult Harvest -booliSpelttipaistos ja makkaraaPopcornin valmistusDukkahHelpot enchiladas-tortillatGrillattua nieriää ilmakuivatulla kinkullaPekoni-sienipiirakkaMiniburgeritPaahdettu kukkakaalikeittoPuolukka-rahkapiirakka

*