Etusivu » Ajankohtaista

Valmista viikonlopun ruokapöytään ranskalaiset klassikot

Julkaistu: 25.1.2014 09:00

Sipulikeiton kanssa tarjoillaan juustolla gratinoitua leipää.

Tällä viikolla on vietetty sipuliviikkoa. Nämä kaksi herkkua sopivat teemaan.

Lämmin sipulikeitto on helppoa ja herkullista talviruokaa. Alusta alkaen itse valmistettuna se voittaa pussikeitot mennen tullen. Valmista myös lihaliemi itse ja ylläty kuinka simppeli keitto voi olla näin hyvää.

Pääruoaksi sopii hyvin ranskalainen klassikko burgundinpata. Sitä kannattaa valmistaa suuri padallinen, sillä se paranee vain uudelleen lämmittäessä.

Burgundinpata on herkullinen talviruoka.

Uusimmat

Ajankohtaista »

Treenaajat erottelevat kananmunan ja jättävät keltuaiset syömättä ja leivonnassakin munia pitää erotella. Nyt toimittaja Inka Ikonen näyttää ISTV-Vinkeissä, kuinka homma hoituu sekunnissa.

Näin erottelet munan keltuaisen ja valkuaisen parissa sekunnissa - tarvitset vain pullon!
Omena-siideriglögiPorsasrulla, luumuhilloa ja piparjuurtaMarinoidut kirsikkatomaatit ja mozzarellaKukkakaalitaboullehLeikkelelautanen ja itse tehtyä patonkiaTuunattu lanttulaatikkoTonkatsu-lihaa, ssäm-kastiketta ja togarashi-majoneesiaKaritsaa ohraton keraPasta alla NormaSiemennäkkäritFriteerattua kampelaa ja ranskalaisia ranskankermakastikkeen keraNieriätartar munakoisollaPapu-tomaattipastaPunakaalicoleslaw ja broileriaSavustettu kampela tillicremelläKookossimpukat

*